Föräldramöte 6/9 kl 19.00-20.00

Hej på er!

Under det här läsåret kommer vi i klass 8 att prova på att ha en blogg som är klassens blogg. (min gamla blogg som har bytt namn och utseende) Det kommer att finnas en sida för respektive ämne där ämneslärarna kan gå in och ladda upp dokument samt skriva in information i som gäller respektive ämne. Det kommer även att finnas en sida som heter ”läxor och prov” där alla ämneslärare lägger upp prov och läxor under respektive vecka. Detta gör det lättare för alla att ha en överblick över hela terminen istället för  ett veckobrev varje vecka.

Information som gäller klassen kommer jag lägga ut som en inlägg här på klassbloggen. Således kommer det inte komma ut ett veckobrev varje vecka utan information får ni via bloggen. Närvaro, IUP och kunskapsutvecklingen för respektive elev finns fortfarande på infomentor.

 

Vi ses på föräldramöte torsdag 6 september kl 19.00 i klassrummet. För er som har barn som kommer åka med till Kina v. 43-44 så vill jag och Dante träffa er kl 18.00 i 8:ans klassrum tillsammans med barnen. Fundera om ni har frågor eller funderingar och ta med er dessa till mötena.

 

Önskar er en skön helg!

/ Terése

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: